Få hjälp med golvläggning i Täby

Välkommen till ännu ett inlägg här på min spännande blogg som handlar om mitt otroligt spännande liv. Dagens inlägg kommer att handla om när jag behövde hjälp att lägga ett nytt golv i vardagsrummet. Jag sökte efter ett företag inom golvläggning i Täby, och eftersom jag pratade med alla under en längre tid om att jag planerade för ett nytt golv så var det så att jag blev rekommenderad av en person att vända mig till HW Eriksson Bygg & Badrum AB. 

Som ni vet så har jag mognat som människa och gått från att vara ute i Stockholms nattliv till att bli lite mer jordnära. Jag har nu stadgat mig och flyttat ihop med min sambo och vi ska få barn om några månader. Därför har även bloggen skiftat fokus och handlar nu mest om hus och hem och renoveringar. Hur som helst så var det bra att jag fick det här tipset på det här företaget som finns till för alla som behöver hjälp med golvläggning i Täby, det blev så oroligt bra med det här nya golvet. Jag har fått många nya slags följare i den här bloggen mot vad jag hade förut. Det här med renoveringar och byggfirmor är någonting som det finns ett stort intresse av har jag märkt och det är därför jag även idag väljer att skriva ett inlägg som har med detta att göra. Jag vill väl egentligen bara att ni som behöver få hjälp inom golvläggning i Täby ska veta om vilket bra företag HW Eriksson Bygg & Badrum AB är. Jag ska ta lite bilder på det nya golvet och ni kan kika in på Instagram om en stund så ska ni få se så snyggt det blev.