En drönare till inspelningen av reklamfilmen

Hej allihopa och välkomna till företagarbloggen där jag skriver om min vardag som företagare och delar med mig till er andra företagare om saker som är värda att veta. Vikten av att vara synlig på nätet har jag skrivit flera inlägg om till er förut, för syns man inte spelar det ingen roll hur bra ens företag än är, och i mina tidigare inlägg har det handlat om alltifrån hemsidor till sökmotoroptimering, men i det här inlägget ska jag berätta om att det kan vara bra med en reklamfilm, särskilt en som spelas in med hjälp av en drönare. Det blir en helt annat slags reklamfilm när perspektiven kommer från andra vinklar som de gör när reklamfilmen spelas in med en drönare. Jag har för någon vecka sedan erhållit en reklamfilm som har publicerats både på sociala medier och i några tv-kanaler, och jag märker tydlig skillnad i försäljningen efter att reklamfilmen har publicerats, mot hur det var tidigare. Det finns flera företag som producerar reklamfilmer, och jag valde att låta ett företag som heter Reklamfilm få spela in reklamfilmen till mitt företag därför att de använder drönare. Jag kan inte nog betona vikten av att göra sitt företag synligt, och ni som följt mina råd som jag gett er på bloggen innan, ja ni vet ju att råden hade den effekt som jag sa att de skulle ha. Det gläder mig att ni litar på mitt omdöme, och dagens tips till er får bli att även ni hör av er till företaget Reklamfilm, så kan de berätta mer för er hur det går till att spela in en reklamfilm med en drönare. Vi får se vad mitt nästa inlägg ska handla om, får klura på den ett litet tag så återkommer jag när det blir dags, hej på er så länge!