Hanna Larsson Rampe

God dagens alla mina fina läsare. Jag hoppas att ni har vaknat upp på rätt sida så att ni känner att det här kommer att bli en bra dag. När jag drog upp persiennerna och jag såg att solen skiner så blev jag genast på bra humör. Jag hade tänkt mig att jag skulle prata med er om en försvarsadvokat i Borås i det här inlägget. Vanligtvis är det ju jag som är er “advokat” när jag skriver här i bloggen, för jag vill kunna vara till så stor hjälp som möjligt för alla mina läsare, oavsett om det gäller tips på en frisör eller en tandläkare, men idag ska det alltså handla om en riktig advokat, en försvarsadvokat i Borås som heter Hanna Larsson Rampe.  

Jag har en anhörig som behövde få hjälp av en försvarsadvokat i Borås, varför han behövde den här hjälpen vill jag inte riktigt gå in på, inte heller var han heter för jag tycker det är viktigt att hålla på integriteten. Men jag kan i alla fall säga som så att han satt häktad, och när personalen på häktet hörde att det var Hanna Larsson Rampe som blivit utsedd till hans försvarsadvokat så sa de till honom att han fått en av de bästa advokaterna. De sa även att om de själva någon gång hade behövt en försvarsadvokat i Borås så hade de velat få Hanna Larsson Rampe. Hon hjälpte till att ge en mer nyanserad bild av min häktade släkting så att åklagaren förstod att det inte bara var saker som skulle ligga honom till last i åtalet, det var även sådant som talade till hans fördel, brist på bevis bland annat, och det var detta denna försvarsadvokat i Borås lyfte fram i ljuset.